Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φουσκώνει από περηφάνια για το… Οικονομάκι, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Φουσκώνει από περηφάνια για το… Οικονομάκι, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ (pic)

  Πιο περήφανος μπαμπάς δεν γίνεται! Ο γιος του Δημήτρη Οικονόμου ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες υποψήφιους, που συμμετείχε στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο Γιώργος εξετάστηκε στα μαθήματα του 4ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή στις Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής.  Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καμαρώνει δικαίως για το παλικάρι του και ενημέρωσε τους τηλεθεατές του μέσω Facebook, για την […]

 

Πιο περήφανος μπαμπάς δεν γίνεται!

Ο γιος του Δημήτρη Οικονόμου ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες υποψήφιους, που συμμετείχε στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο Γιώργος εξετάστηκε στα μαθήματα του 4ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή στις Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής.

 Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καμαρώνει δικαίως για το παλικάρι του και ενημέρωσε τους τηλεθεατές του μέσω Facebook, για την μεγάλη επιτυχία του γιου του.

Το… Οικονομάκι, έγραψε πάνω από 19 σε όλα τα μαθήματα εκτός της Έκθεσης.

Πανελλήνιες 2018: «Έσκισε» σε Φυσική, Χημεία και Βιολογία!
Πανελλαδικές 2018 – Βάσεις: Σε ποιες σχολές αναμένεται πτώση

Ο περήφανος πατέρας και δημοσιογράφος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα social media, με το σχόλιο «το Οικονομάκι πήρε αποτελέσματα πανελλαδικών», με αποτέλεσμα να δεχτεί τα συγχαρητήρια πολλών φίλων, συναδέλφων και χρηστών του διαδικτύου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις