Τρόμος για 19χρονο που κοιμήθηκε στο στρώμα θαλάσσης

ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για 19χρονο που κοιμήθηκε στο στρώμα θαλάσσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Λαχτάρισε ένας νεαρός αλλοδαπός, που τον πήρε ο ύπνος πάνω σε στρώμα θαλάσσης στην Αρτέμιδα. Ο 19χρονος κοιμήθηκε και τα ρεύματα τον παρέσυραν μακριά. Το στρώμα ξεφούσκωσε και στην προσπάθειά του να κολυμπήσει, έχασε τις αισθήσεις του. Κάποιος λουόμενος τον είδε και ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και δύο ναυαγοσωστικές […]

30.06.2018 | 13:50

Λαχτάρισε ένας νεαρός αλλοδαπός, που τον πήρε ο ύπνος πάνω σε στρώμα θαλάσσης στην Αρτέμιδα.

Ο 19χρονος κοιμήθηκε και τα ρεύματα τον παρέσυραν μακριά. Το στρώμα ξεφούσκωσε και στην προσπάθειά του να κολυμπήσει, έχασε τις αισθήσεις του.

Κάποιος λουόμενος τον είδε και ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και δύο ναυαγοσωστικές λέμβοι.

Κατέληξε η 7χρονη, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Τελικά, ένας ναυαγοσώστης εντόπισε τον 19χρονο ανοιχτά της βραχονησίδας Κοκκινονήσια και έπειτα από την παροχή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ο νεαρός ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, ο νεαρός διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και στη συνέχεια στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στο Ρέθυμνο,μια 55χρονη Ρωσίδα έμεινε στη θάλασσα για 20 ώρες, πάνω σε στρώμα θαλάσσης. Τελικά, την εντόπισε ένας πιλότος της Frontex, που πετούσε πάνω από το σημείο.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Exit mobile version