Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η απόφαση για το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα μετά τις απειλές
ΕΛΛΑΔΑ

Η απόφαση για το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα μετά τις απειλές

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποφάσισε για το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά τις απειλές κατά του ΣΚΑΙ. Το μέλος της αντιεξουσιαστικής ομάδας κρίθηκε αθώο. Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε ζητήσει ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, με τον αντιεξουσιαστή να κάνει λόγο στην απολογία του για επιχείριση ιδεολογικής καταστολής. Διαβάστε ακόμα: Ο […]

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο αποφάσισε για το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά τις απειλές κατά του ΣΚΑΙ.

Το μέλος της αντιεξουσιαστικής ομάδας κρίθηκε αθώο.

Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε ζητήσει ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, με τον αντιεξουσιαστή να κάνει λόγο στην απολογία του για επιχείριση ιδεολογικής καταστολής.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον ΣΚΑΙ – Εισαγγελική παρέμβαση

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον αθώωσε κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης, βάσει της οποίας ασκήθηκε η δίωξη.

Ποινική δίωξη σε βάρος του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα περίπου εκατό άτομα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον κατηγορούμενο.

Θυμίζουμε πως συνελήφθη στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας με αφορμή ανάρτηση στα social media σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις