Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κανονικότατα το πάρτι στο NAMMOS, παρά το “λουκέτο”!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικότατα το πάρτι στο NAMMOS, παρά το “λουκέτο”!

Αποδείξεις 73.000 ευρώ είχε «φάει» το πασίγνωστο NAMMOS της Μυκόνου. Μετά την έφοδο της ΑΑΔΕ το μεσημέρι της Παρασκευής, έγινε γνωστό πως το beach bar- εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό 48 ώρες. Παρόλα αυτά, το φαντασμαγορικό opening στο NAMMOS θα γίνει απόψε κανονικά! Καταστροφή για το NAMMOS λίγο πριν το φαντασμαγορικό πάρτι NAMMOS: Κανονικά το opening […]

Αποδείξεις 73.000 ευρώ είχε «φάει» το πασίγνωστο NAMMOS της Μυκόνου.

Μετά την έφοδο της ΑΑΔΕ το μεσημέρι της Παρασκευής, έγινε γνωστό πως το beach bar- εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό 48 ώρες.

Παρόλα αυτά, το φαντασμαγορικό opening στο NAMMOS θα γίνει απόψε κανονικά!

Καταστροφή για το NAMMOS λίγο πριν το φαντασμαγορικό πάρτι

NAMMOS: Κανονικά το opening

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει κλειστό μόνο το εστιατόριο και το πάρτι θα γίνει στον υπόλοιπο χώρο του NAMMOS. Στο opening θα δώσουν το παρών, μεταξύ άλλων, η Τζίτζι Χαντίντ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και η Κέιτ Μος.

Η επιχείρηση της Μυκόνου μήνυσε τους εφοριακούς της ΑΑΔΕ, υποστηρίζοντας πως τα μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσαν οι άνθρωποι του NAMMOS εναντίον των μελών του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής, «την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει από το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρεία μας».

«Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, απο τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδώσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις.

Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του NAMMOS ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 Ώρες».

«Ντου» της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς: Όπλα, ναρκωτικά και χιλιάδες ευρώ
Ξυλοκόπησαν τουρίστα επειδή «έβρισε το νησί»
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις