Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Strandlighting, η νέα τάση του καλοκαιριού
ΓΥΝΑΙΚΑ

Strandlighting, η νέα τάση του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε μια ανανέωση και πρώτα απ’ όλα μας έρχονται στο νου τα μαλλιά. Από την άλλη δεν θες και ολική μεταμόρφωση, αλλά κάτι ίσα- ίσα να γίνεις πιο σέξι. Αυτή η μέθοδος που έχει γίνει trend, επιτυγχάνεται με ελεύθερο χέρι και περιλαμβάνει τον διαχωρισμό και τη βαφή ελάχιστων μαλλιών κάθε φορά, αντί για ολόκληρη […]

Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε μια ανανέωση και πρώτα απ’ όλα μας έρχονται στο νου τα μαλλιά. Από την άλλη δεν θες και ολική μεταμόρφωση, αλλά κάτι ίσα- ίσα να γίνεις πιο σέξι.

Αυτή η μέθοδος που έχει γίνει trend, επιτυγχάνεται με ελεύθερο χέρι και περιλαμβάνει τον διαχωρισμό και τη βαφή ελάχιστων μαλλιών κάθε φορά, αντί για ολόκληρη τούφα.

Eίναι ιδανικό για όσες θέλουν να ανοίξουν λίγο το χρώμα χωρίς να κάνουν μια δραματική αλλαγή. To Strandlighting, το αγαπάμε όλο και περισσότερες.

Η μάσκα που θα σώσει τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Οι πιο ανοιχτές τούφες αναμειγνύονται με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας πολύ εύκολα και ομοιόμορφα επιτρέποντας το χρώμα της βάσης να διαφαίνεται.

Tα αλουμινόχαρτα βοηθούν στον διαχωρισμό κάθε τούφας, όμως, επειδή η ποσότητα των μαλλιών είναι ελάχιστη, θα αποφύγετε το χρώμα που σχηματίζει «ρίγες».

H βαφή πρέπει να ξεκινάει απευθείας από την γραμμή των μαλλιών, για να χαρίζει φως σε όλο τους το μήκος και να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσικό.

https://www.instagram.com/p/BkIWRHRnsm4/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις