Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες 2018: Σήμερα (29/6) ανακοινώνονται οι βαθμολογίες
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα (29/6) ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα (29/6) Παρασκευή αναρτώνται οι βαθμολογίες των υποψηφίων, μετά τις 13.00. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών. Στο πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με εγκύκλιο του αρμόδιου Υπουργείου, οι εκτυπωμένες καταστάσεις θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και όχι τα ονόματα […]

Πανελλήνιες 2018: Σήμερα (29/6) Παρασκευή αναρτώνται οι βαθμολογίες των υποψηφίων, μετά τις 13.00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών.

Στο πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων και σύμφωνα με εγκύκλιο του αρμόδιου Υπουργείου, οι εκτυπωμένες καταστάσεις θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και όχι τα ονόματα των υποψηφίων.

Διαβάστε ακόμα: Πανελλαδικές Εξετάσεις – Βάσεις: Σε ποια πεδία αναμένεται κατακόρυφη πτώση

Αν κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, οι διευθυντές θα πρέπει να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Ο διευθυντής κάθε λυκείου, μαζί με τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων, μόλις παραλάβουν από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, τις καταστάσεις και τα αποκόμματα, θα πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς πρέπει άμεσα να γίνει επικοινωνία με το οικείο βαθμολογικό κέντρο και τη διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Εφαρμογών του υπουργείου Παιδείας, για τη σχετική διόρθωση.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους εδώ, πληκτρολογώντας τον κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Να σημειωθεί πως οι βαθμολογίες αποστέλλονται σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Κύκλωμα παράνομης έκδοσης αδειών παραμονής – Δεκάδες συλλήψεις

Απάτη 800.000 ευρώ σε επιχειρήσεις βρώσιμων προϊόντων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις