Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίασαν ομαδικά δύο τουρίστριες
ΕΛΛΑΔΑ

Βίασαν ομαδικά δύο τουρίστριες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση για μια υπόθεση ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της dimokratiki, ποινική δίωξη για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Αφορά σε έναν 24χρονο υπήκοο Σουηδίας, προσωρινά κάτοικο Ρόδου και εργαζόμενο σε νυχτερινό κέντρο που συνελήφθη την Πέμπτη (28/6). Διαβάστε ακόμα: Το μαρτύριο της […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση για μια υπόθεση ομαδικού βιασμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dimokratiki, ποινική δίωξη για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Αφορά σε έναν 24χρονο υπήκοο Σουηδίας, προσωρινά κάτοικο Ρόδου και εργαζόμενο σε νυχτερινό κέντρο που συνελήφθη την Πέμπτη (28/6).

Διαβάστε ακόμα: Το μαρτύριο της ανήλικης στο σπίτι του 60χρονου

Εμπλέκεται σε «σπείρα» αλλοδαπών, που βίασε δύο αμέριμνες τουρίστριες στην παραλία.

Μαζί με τον Σουηδό, κατηγορούνται ακόμα ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 ως 13 άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Η 19χρονη μετέβη στο μπαρ που δούλευε ο νεαρός, για να βρει κάτι φίλες της αλλά αναχώρησε μόνη της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από το κατάστημα διότι δεν αισθανόταν καλά.

Περπάτησε και έφτασε στην παραλία και κάθισε μόνη της. Λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε ένας άνδρας, την ρώτησε αν είναι καλά και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία: Πατέρας βίαζε την κόρη του!

Όπως κατήγγειλε η ίδια, ο εν λόγω άνδρας την ακολούθησε, την αγκάλιασε με το ένα του χέρι και της έπιασε το στήθος.

Αν και η 19χρονη αντέδρασε, εκείνος την μετέφερε σε μια ξαπλώστρα και τη βίασε, ενώ ακολούθησε η κακοποίησή της από δύο ακόμα άνδρες.

Όσο, λοιπόν, οι αρμόδιες Αρχές εξέταζαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, έγινε δεύτερη, όμοια καταγγελία από μια 18χρονη ομοεθνή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις