Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεψύχησε στο νοσοκομείο εξάχρονο παιδί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεψύχησε στο νοσοκομείο εξάχρονο παιδί

Ένα παιδί μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του σήμερα στην Κρήτη. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιεράπετρα, όταν το εξάχρονο παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό από τους γονείς του στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Νωρίτερα, οι γονείς και το παιδί είχαν επισκεφθεί ιδιώτη παιδίατρο, ο οποίος τους συνέστησε […]

Ένα παιδί μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του σήμερα στην Κρήτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιεράπετρα, όταν το εξάχρονο παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό από τους γονείς του στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Νωρίτερα, οι γονείς και το παιδί είχαν επισκεφθεί ιδιώτη παιδίατρο, ο οποίος τους συνέστησε να μεταβούν άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή.

Υπόθεση για γερά νεύρα: Τι λέει ο πατέρας του άτυχου Σαράντη (vid)

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Διοικήτρια του Ιδρύματος που μίλησε στο ekriti.gr, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή, ενώ οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν και πέρα του προβλεπόμενου ορίου που καθορίζουν τα πρωτόκολλα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα εξακριβώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Το μαρτύριο της ανήλικης στο σπίτι του 60χρονου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις