Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τι ισχύει για το «μυστικό δείπνο» Σαββίδη – Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι ισχύει για το «μυστικό δείπνο» Σαββίδη – Μητσοτάκη

Το «μυστικό δείπνο» του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη διαψεύδει ο σύμβουλος του αρχηγού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το δείπνο έγινε με αφορμή την ανάληψη της διεύθυνσης ειδήσεων στο «Κανάλι Ε» από τον Δημήτρη Μιχαλέλη. Ωστόσο, ο κος Θεοδωρικάκος προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας τα […]

Το «μυστικό δείπνο» του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη διαψεύδει ο σύμβουλος του αρχηγού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το δείπνο έγινε με αφορμή την ανάληψη της διεύθυνσης ειδήσεων στο «Κανάλι Ε» από τον Δημήτρη Μιχαλέλη.

Ωστόσο, ο κος Θεοδωρικάκος προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας τα εξής:

Διαβάστε ακόμα: Ζουράρις για κυβέρνηση: «Δεν πρόκειται να φύγω»

«Κι άλλα sites έχουν στρατευτεί στις επιθυμίες και την προπαγάνδα των υπογείων του Μ. Μαξίμου, αλλά λίγα προσφέρονται τόσο απροκάλυπτα για άθλια πολιτικά παιχνίδια.

Το δημοσίευμα περί γιορτής και ψαροφαγίας του Ιβάν Σαββίδη με μένα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του Δ. Μιχαλέλλη, αποτελεί την επιτομή των fake news.

Το δε παραμύθι, το οποίο συνδέει την γιορτή με τις γελοίες θεωρίες συνομωσίας και τα σχέδια για νέα αποστασία, είναι ωραίο αλλά δεν έχει δράκο.

Το δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές, αποκύημα καθοδηγημένης φαντασίας, προϊόν εντολής πανικόβλητων αφεντικών και ξεπερνά την κόκκινη γραμμή της γελοιότητας. Συγχαρητήρια παιδιά».

Διαβάστε ακόμα: «Διαλύονται» οι ΑΝΕΛ – Νέα αποχώρηση: «Δεν θέλω τη χώρα μου ως Νότια Μακεδονία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις