Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Μοσκοβισί αποκαλύπτει τα sms με τον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μοσκοβισί αποκαλύπτει τα sms με τον Τσίπρα

Με τα καλύτερα λόγια μιλά για τον Αλέξη Τσίπρα ο Πιερ Μοσκοβισί και αποκαλύπτει πως οι δυο τους ανταλλάσσουν μηνύματα κάθε εβδομάδα. «Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα ανακάλυψα έναν λαμπρό, επιδέξιο και γενναίο άνθρωπο που πέτυχε να μεταστρέψει το λαό του. Αποκαλύφθηκε πολιτικός άνδρας», τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος μιλώντας στη Γαλλική εφημερίδα Le Figaro. Μοσκοβισί: […]

Με τα καλύτερα λόγια μιλά για τον Αλέξη Τσίπρα ο Πιερ Μοσκοβισί και αποκαλύπτει πως οι δυο τους ανταλλάσσουν μηνύματα κάθε εβδομάδα.

«Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα ανακάλυψα έναν λαμπρό, επιδέξιο και γενναίο άνθρωπο που πέτυχε να μεταστρέψει το λαό του. Αποκαλύφθηκε πολιτικός άνδρας», τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος μιλώντας στη Γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Μοσκοβισί: Μεταρρυθμίσεις για να κλείσει το θέμα του χρέους

«Ο Τσίπρας προτίμησε να κάνει ρεαλιστική πολιτική», λέει ο Π. Μοσκοβισί και κοιτώντας τα SMS στο κινητό του, τονίζει: «Ανταλλάσσουμε με τον Τσίπρα μηνύματα κάθε εβδομάδα».

Η γαλλική εφημερίδα φιλοξενεί πορτραίτο του Ευρωπαίου Επιτρόπου, για τον οποίο αναφέρει ότι «μόλις γύρισε τη σελίδα της ελληνικής κρίσης και σκέφτεται το μέλλον. Συγχρόνως ετοιμάζει την επίσκεψή του στην Ελλάδα, στις 2 και 3 Ιουλίου, όπου θα γιορτάσει το τέλος της κρίσης».

Μοσκοβισί: «Το Eurogroup οφείλει να ελαφρύνει το χρέος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις