Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταγγελία ΛΑΕ για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ανέργου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία ΛΑΕ για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ανέργου

Η ΛΑΕ έκανε καταγγελία για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ανέργου με τρία ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, το ακίνητο εκπλειστηριάστηκε την Τετάρτη σε συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου για 69.000 ευρώ και «ανήκε στη σύζυγο αλλά αντιπροσώπευε το ήμισυ του ακινήτου 96 τ.μ., του οποίου το άλλο ήμισυ που ανήκε στον σύζυγο είχε εκπλειστηριαστεί πριν […]

Η ΛΑΕ έκανε καταγγελία για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας ανέργου με τρία ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, το ακίνητο εκπλειστηριάστηκε την Τετάρτη σε συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου για 69.000 ευρώ και «ανήκε στη σύζυγο αλλά αντιπροσώπευε το ήμισυ του ακινήτου 96 τ.μ., του οποίου το άλλο ήμισυ που ανήκε στον σύζυγο είχε εκπλειστηριαστεί πριν από λίγο χρονικό διάστημα».

Διαβάστε ακόμα: Λαφαζάνης: Ο Μητσοτάκης εξαπατά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό

Και προσθέτει: «Το χρέος επί του οποίου έγινε ο πλειστηριασμός ανήρχετο σε ποσό 300 χιλ. ευρώ και όχι 900 χιλ. ευρώ, όπως ψευδέστατα ισχυρίστηκε παραπλανητικά ο Γ. Ρούσκας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών βρισκόταν από τις 2μ.μ. έξω από το συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου διαμαρτυρόμενο ακριβώς γι’ αυτόν τον πλειστηριασμό, διεκδικώντας την ακύρωση ή τουλάχιστον την αναστολή του».

Διαβάστε ακόμα: Πολυνομοσχέδιο: Περικοπές σε συντάξεις & fast track πλειστηριασμοί

«Η τράπεζα, η οποία έβγαζε στον πλειστηριασμό το ακίνητο, ήταν η ίδια η οποία έκανε την μοναδική προσφορά, στον πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα το σπίτι της οικογένειας να περάσει στην κατοχή της. Η τράπεζα με δυο λόγια ήταν η επισπεύδουσα και ταυτόχρονα ο υπερθεματιστής. Ο ορισμός της αναλγησίας στην πληρέστερη δυνατή μορφή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις