Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Ο Γκότσης τους εξόργισε – “Απαράδεκτος, επικίνδυνο αυτό που έκανε” (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Ο Γκότσης τους εξόργισε – “Απαράδεκτος, επικίνδυνο αυτό που έκανε” (vid)

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος και έτσι οι παίκτες έπρεπε να τα δώσουν όλα για να πάρουν την ασυλία. Τα ξεσπάσματα χαράς, μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια. Ο Ηλίας Γκότσης, μηδένισε τις «ζωές» του Χάρη Γιακουμάτου και το πανηγύρισε με τρόπο που προκάλεσε. Ο Μαχητής, κλώτσησε το παγούρι με το νερό προς το μέρος των […]

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος και έτσι οι παίκτες έπρεπε να τα δώσουν όλα για να πάρουν την ασυλία.

Τα ξεσπάσματα χαράς, μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια. Ο Ηλίας Γκότσης, μηδένισε τις «ζωές» του Χάρη Γιακουμάτου και το πανηγύρισε με τρόπο που προκάλεσε. Ο Μαχητής, κλώτσησε το παγούρι με το νερό προς το μέρος των αντιπάλων.

«Παραλίγο να μας χτυπήσει κιόλας!», είπε η Δαλάκα.

Survivor: «Μάχες» χωρίς συναίσθημα – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)

Ο Χάρης Γιακουμάτος, που βρέθηκε κοντά στην ασυλία, πέταξε «βέλη» κατά του Ηλία Γκότση.

«Γίναμε όλοι μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς του Ηλία την ώρα που κέρδισε, χτύπησε τα μπουκάλια με το νερό που είναι σιδερένια και τα πέταξε προς την πλευρά μας. Τώρα το ήθελε, δεν το ήθελε… ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη. Και καλώς ή κακώς, νομίζω ότι πρέπει να αποδεικνύουμε όλοι κάθε μέρα, το πόσο σεβόμαστε τον αντίπαλο και πόσο σεβόμαστε το παιχνίδι.

«Έριξε» αυλαία το Game of Love – Η ανατροπή στον τελικό (vid)

Με τέτοιες αντιδράσεις και δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο και δεν σεβόμαστε τον αγώνα. Την ευγενή άμιλλα που λέμε τόσο καιρό. Βάση όλων των αντιδράσεων του Ηλία στο παιχνίδι, αυτό που έχει μείνει σε όλους είναι ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας όπου νευριάζει πάρα πολύ εύκολα και εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεται την συμπεριφορά του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε και μας ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι να την κάνω τη συγγνώμη αν είχε χτυπήσει κάποια από τα παιδιά;

Survivor: Η Ροδάνθη, για το φλερτ με τον Τούρκο – Το δώρο που του άφησε

Το ζήτημα είναι να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε άσχημα», σχολίασε ο Χάρης.

Και η Βιργινία Δικαιούλια ενοχλήθηκε, παρά τη «συγγνώμη».

«Τρόμαξα! Αισθάνθηκα να πετάγεται κάτι από πίσω μου με δύναμη και με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, γιατί αν θα είχα χτυπήσει, ενδεχομένως να είχα χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα», ανέφερε η παίκτρια των Διασήμων.

Διαβάστε ακόμη: 

Νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα και τα… υπεξαιρούσαν
Αντί για ισόβια… σέρβιρε καφέδες!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις