Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Ελλάδα του Δημοσίου: Μπλόκο στις συντάξεις – Έχασαν τα ένσημα!
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα του Δημοσίου: Μπλόκο στις συντάξεις – Έχασαν τα ένσημα!

Χάρη σε μια απίστευτη «γκάφα» χάθηκαν τα ένσημα 1.400 εργαζομένων και τώρα… τρέχουν και δεν φτάνουν. Εμπλοκή προκλήθηκε στην έκδοση συντάξεων για τουλάχιστον 1.400 υπαλλήλους του ΟΤΕ καθώς όπως φαίνεται ο ΕΦΚΑ φαίνεται ότι «έχασε» τα ένσημα τους. Την αποκάλυψη έκανε ο «ΕΤ» ο  οποίος επικαλείται επίσημο έγγραφο της διοίκησης του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού προς τον ΕΦΚΑ. Απόφαση «σοκ» του ΕΦΚΑ για χιλιάδες συνταξιούχους Σύμφωνα […]

Χάρη σε μια απίστευτη «γκάφα» χάθηκαν τα ένσημα 1.400 εργαζομένων και τώρα… τρέχουν και δεν φτάνουν.

Εμπλοκή προκλήθηκε στην έκδοση συντάξεων για τουλάχιστον 1.400 υπαλλήλους του ΟΤΕ καθώς όπως φαίνεται ο ΕΦΚΑ φαίνεται ότι «έχασε» τα ένσημα τους.

Την αποκάλυψη έκανε ο «ΕΤ» ο  οποίος επικαλείται επίσημο έγγραφο της διοίκησης του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού προς τον ΕΦΚΑ.

Απόφαση «σοκ» του ΕΦΚΑ για χιλιάδες συνταξιούχους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος που δεν μπορούν να βγουν οι συντάξεις οφείλεται στις εισφορές και τις αποδοχές των υπαλλήλων που έχουν περαστεί λάθος από την αρμόδια διεύθυνση εισφορών του ΕΦΚΑ και αφορούν το διάστημα 2014-2015.

Συντάξεις, αναδρομικά: Πώς θα πάρετε τα χρήματά σας

Στο διάστημα αυτό, οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις που έστειλε ο ΟΤΕ στο τότε ΙΚΑ και μετέπειτα ΕΦΚΑ διορθώθηκαν από τον οργανισμό, λόγω αναδρομικών αποδοχών και αναλογουσών εισφορών, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό να τα διορθώσει και η αρμόδια διεύθυνση εισφορών του ΙΚΑ και μετέπειτα ΕΦΚΑ.

Σχέδιο που «μυρίζει» εκλογές: Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις & «μπόνους»

Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται πλέον είναι το αν υπάρχουν και άλλες λάθος εγγραφές αποδοχών και εισφορών σε ασφαλισμένους που μπορεί να ανατρέψουν αποφάσεις συνταξιοδότησης στο μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις