Αποπειράθηκε να βιάσει ηλικιωμένη μέρα μεσημέρι

ΕΛΛΑΔΑ

Αποπειράθηκε να βιάσει ηλικιωμένη μέρα μεσημέρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στο «πόδι» βρέθηκε ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο της Καβάλας από τις φωνές που έβαλε μια ηλικιωμένη, την ώρα που δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι από έναν αλλοδαπό άνδρα. Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε από την λαϊκή αγορά και μόλις άνοιξε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ο επίδοξος βιαστής όρμησε κατά πάνω της προσπαθώντας με βίαιες κινήσεις να την […]

28.06.2018 | 12:43

Στο «πόδι» βρέθηκε ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο της Καβάλας από τις φωνές που έβαλε μια ηλικιωμένη, την ώρα που δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι από έναν αλλοδαπό άνδρα.

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε από την λαϊκή αγορά και μόλις άνοιξε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ο επίδοξος βιαστής όρμησε κατά πάνω της προσπαθώντας με βίαιες κινήσεις να την γδύσει.

Απόπειρα βιασμού στην ταράτσα του σχολείου

Η αντίσταση που προέβαλε η ηλικιωμένη τον έκανε να το βάλει στα πόδια. Παρ’ όλα αυτά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες καθώς τον καταδίωξαν ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής, οι οποίοι τον πρόλαβαν στην παραλιακή λεωφόρο, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως.

Σκότωσε με λοστό ηλικιωμένο για 160 ευρώ

Ο επίδοξος βιαστής ανακρίνεται στην Ασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα βιασμού.

Exit mobile version