Η θέση μας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, λέει ο Θεοδωράκης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θέση μας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη, λέει ο Θεοδωράκης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Προσωπικές απόψεις του Σπύρου Δανέλλη χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη δήλωση του ότι το κίνημα θα στηρίξει την κυβέρνηση, αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης- μιλώντας μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας- επανέλαβε ότι το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστά τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπογράμμισε «σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι […]

28.06.2018 | 08:57


Προσωπικές απόψεις του Σπύρου Δανέλλη χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη δήλωση του ότι το κίνημα θα στηρίξει την κυβέρνηση, αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης- μιλώντας μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας- επανέλαβε ότι το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστά τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπογράμμισε «σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Ο Δανέλλης βάζει «μπουρλότο» μετά τις απώλειες των ΑΝΕΛ

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία. Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη.

Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Exit mobile version