Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η ΝΔ «συστήνει» ψυχιατρική παρέμβαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ «συστήνει» ψυχιατρική παρέμβαση

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας μετά της δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που έγιναν με αφορμή την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά κάνοντας λόγο για «παραληρήματα που χρήζουν ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού». Βολές ΝΔ κατά Δούρου: «Αποκλειστική της […]

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας μετά της δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που έγιναν με αφορμή την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά κάνοντας λόγο για «παραληρήματα που χρήζουν ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού».

Βολές ΝΔ κατά Δούρου: «Αποκλειστική της ευθύνη»

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από το Ρουβίκωνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη δήλωδή του έκανε λόγο για «συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων» σε βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις