Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δεν παραδίδει την έδρα ο Λαζαρίδης: “Μου την έδωσε ο λαός” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν παραδίδει την έδρα ο Λαζαρίδης: “Μου την έδωσε ο λαός” (vid)

«Δεν εξαγοράστηκα από κανένα για να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης στον ΑΝΤ1. Δήλωσε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με το θέμα της διευρυμένης πλειοψηφίας 180 βουλευτών για τη συμφωνία όταν θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή. Απειλεί την κυβέρνηση το Σκοπιανό – Το ραντεβού, τα σενάρια […]

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Λαζαρίδης από τους ΑΝΕΛ

«Δεν εξαγοράστηκα από κανένα για να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης στον ΑΝΤ1.

Δήλωσε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με το θέμα της διευρυμένης πλειοψηφίας 180 βουλευτών για τη συμφωνία όταν θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Απειλεί την κυβέρνηση το Σκοπιανό – Το ραντεβού, τα σενάρια συνωμοσίας και μια σοβαρή καταγγελία

Ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη υπογράμμισε ότι επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία επειδή δεν ήθελε να διακινδυνέψει την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Παράλληλα είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα σενάρια περί χρηματισμού του  ενώ απευθυνόμενος προς την ηγεσία των ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

Πρέσπες: Η Ελλάδα αναγνώρισε «μακεδονική εθνικότητα» στους Σκοπιανούς

«Θα κάνω ότι προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. Ο κόσμος απαιτεί και μου ζητάει να κρατήσω την έδρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη θέση μου την έδωσε ο λαός και δεν την χρωστάω σε κανέναν».

Κουκουλοφόροι στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη

Πιέσεις από ΑΝΕΛ

Οι ΑΝΕΛ σε μία προσπάθεια να σταματήσουν τις αποχωρήσεις από την ΚΟ η οποία αριθμεί πλέον μόλις επτά βουλευτές έχουν προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσουν σε αποκαλύψεις σε βάρος του κ. Λαζαρίδη. Ήδη σήμερα ο βουλευτής Κ.Κατσίκης απευθυνόμενος στον κ. Λαζαρίδη τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα καθώς όπως είπε, «προκαλεί ζημιά στους ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις