Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυριάκος: Δεσμεύομαι για μείωση φόρων και εισφορών (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος: Δεσμεύομαι για μείωση φόρων και εισφορών (vid)

Σε βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως το 2018 οι πολίτες θα χρειαστεί να δουλέψουν 198 ημέρες για να πληρώσουν τους φόρους. Ο πρόεδρος της ΝΔ παραθέτει τις προτάσεις του για μείωση φόρων, τις οποίες δεσμεύεται να υλοποιήσει κιόλας εάν η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Απειλεί την κυβέρνηση το Σκοπιανό – […]

Σε βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως το 2018 οι πολίτες θα χρειαστεί να δουλέψουν 198 ημέρες για να πληρώσουν τους φόρους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παραθέτει τις προτάσεις του για μείωση φόρων, τις οποίες δεσμεύεται να υλοποιήσει κιόλας εάν η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Απειλεί την κυβέρνηση το Σκοπιανό – Το ραντεβού, τα σενάρια συνωμοσίας και μια σοβαρή καταγγελία

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Οι Έλληνες με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2018 θα χρειαστεί να δουλέψουν 198 ημέρες μόνο για να πληρώσουν τους φόρους και τις εισφορές τους. Και αυτό για να παίρνουν ως αντάλλαγμα τις υπηρεσίες υγείας του κ. Πολάκη, την ασφάλεια του κ. Τόσκα, την παιδεία του κ. Γαβρόγλου.

Δεν πάει άλλο. Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους.

Δουλεύουμε 6,5 μήνες το χρόνο για φόρους και εισφορές

Μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων από το 29% στο 20%.

Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.

Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και στον τουρισμό στο 11%.

Μείωση του εισαγωγικού συντελεστή φορολογίας εισοδήματος στο 9%. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ να δεσμεύεται για μείωση των φόρων και των εισφορών, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή του γράφει: «198 από τις 365 μέρες του 2018 δουλεύουμε μόνο για να πληρώνουμε τους φόρους των κ. Τσίπρα και Καμμένου. Πόσο ακόμη θα τους πληρώνουμε;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις