Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οργή! Ξυλοκόπησε παιδί με ειδικές ανάγκες (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οργή! Ξυλοκόπησε παιδί με ειδικές ανάγκες (vid)

Οργή προκαλεί το απίστευτο περιστατικό βίας σε παιδί με ειδικές ανάγκες, από λειτουργό που εργαζόταν στο ίδρυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, αφορά τον ξυλοδαρμό παιδιού με ειδικές ανάγκες από ιδρυματικό λειτουργό του γραφείου ευημερίας στην Κύπρο. Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο λειτουργός ξυλοκόπησε παιδί με ειδικές ανάγκες επειδή δεν τον άφησε να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα […]

Οργή προκαλεί το απίστευτο περιστατικό βίας σε παιδί με ειδικές ανάγκες, από λειτουργό που εργαζόταν στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, αφορά τον ξυλοδαρμό παιδιού με ειδικές ανάγκες από ιδρυματικό λειτουργό του γραφείου ευημερίας στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο λειτουργός ξυλοκόπησε παιδί με ειδικές ανάγκες επειδή δεν τον άφησε να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα στη τηλεόραση.

Καταγγελία! Κακοποίηση αυτιστικού μαθητή από εκπαιδευτικούς (vid)

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας, επιβεβαιώνει το γεγονός κα όπως αναφέρουν στο ΣΙΓΜΑ, το περιστατικό διερευνάται και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις