Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μόνος του θα φάει τελικά τις ντομάτες ο Ντιμιτρόφ
ΚΟΣΜΟΣ

Μόνος του θα φάει τελικά τις ντομάτες ο Ντιμιτρόφ

Με… ντομάτες προσπάθησε να δελεάσει ο Νικολά Ντιμιτρόφ, για να αρχίσουν γρήγορα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ. Ωστόσο το μετάνιωσε και τελικά θα τις φάει μόνος του. Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ υποσχέθηκε πριν μέρες πως θα στείλει «μακεδονικές» ντομάτες στην Ευρώπη, σε όποιον τουλάχιστον τασσόταν  υπέρ της άμεσης έναρξης των […]

Με… ντομάτες προσπάθησε να δελεάσει ο Νικολά Ντιμιτρόφ, για να αρχίσουν γρήγορα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ.

Ωστόσο το μετάνιωσε και τελικά θα τις φάει μόνος του.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ υποσχέθηκε πριν μέρες πως θα στείλει «μακεδονικές» ντομάτες στην Ευρώπη, σε όποιον τουλάχιστον τασσόταν  υπέρ της άμεσης έναρξης των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της χώρας του στην ΕΕ.

Προκαλεί ο Ντιμιτρόφ με τις «Μακεδονικές ντομάτες» (pic)

«Οι πιο νόστιμες ντομάτες στον κόσμο! Σε όποιον υποστηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της “Μακεδονίας” με την ΕΕ την επόμενη εβδομάδα, υποσχόμαστε να του στείλουμε ένα πακέτο με φρέσκες ντομάτες “Μακεδονίας”, μέσω ταχυδρομείου», είχε γράψει στο Twitter την Κυριακή.

Πρέσπες: Η Ελλάδα αναγνώρισε «μακεδονική εθνικότητα» στους Σκοπιανούς

Χθες οι 28 κατέληξαν στο κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το οποίο προβλέπει έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων το 2019, για ΠΓΔΜ και Αλβανία.

«Σήμερα υπήρξαν αρκετά σκαμπανεβάσματα», έγραψε ο Ντιμιτρόφ στο Twitter, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κάποιες χώρες αντιδρούσαν στο να ανοίξει ο δρόμος για τις διαπραγματεύσεις.

«Θα κρατήσουμε τις ντομάτες για τον εαυτό μας, προς το παρόν. Ο Ιούνιος του 2019 δεν είναι τόσο μακριά», ανέφερε ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις