Στον Άρειο Πάγο η μυστήρια υπόθεση με τη νεκρή μοναχή

ΕΛΛΑΔΑ

Στον Άρειο Πάγο η μυστήρια υπόθεση με τη νεκρή μοναχή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση με την μοναχή που τον Μάρτιο σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς Η όλη ιστορία προκάλεσε σάλο γιατί δεν επιτράπηκε ο ενταφιασμός της στο μοναστήρι όπου ζούσε. Επτά πνευματικές αδερφές – μοναχές, οι οποίες μαζί με την αποθανούσα μοναχή Δήμητρα, εγκαταβίωναν στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησίας, […]

27.06.2018 | 14:19

Μια σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση με την μοναχή που τον Μάρτιο σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς

Η όλη ιστορία προκάλεσε σάλο γιατί δεν επιτράπηκε ο ενταφιασμός της στο μοναστήρι όπου ζούσε.

Επτά πνευματικές αδερφές – μοναχές, οι οποίες μαζί με την αποθανούσα μοναχή Δήμητρα, εγκαταβίωναν στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησίας, που βρίσκεται στην Καρδίτσα προσέφυγαν ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Σάλος με τον θάνατο μοναχής – Κλείνουν το μοναστήρι (vid)

Οι μοναχές κατέθεσαν έγκληση εναντίον της ηγουμένης Φεβρωνίας, ζητώντας να κινηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για τα αδικήματα της περιύβρισης νεκρής, της προσβολής μνήμης νεκρής και της αντιποίησης αρχής.

Η ηγουμένη για προσωπικούς λόγους είχε απαγορέψει την ταφή της μοναχής στο κοιμητήριο της Ιεράς Μονής, όπου ήταν εγγεγραμμένη και επί σειρά ετών εγκαταβίωνε με αποτέλεσμα τελικά η ταφή της να λάβει χώρα σε άλλη Μονή.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη σε μια υπόθεση που προ τριμήνου είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη και πλέον παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Exit mobile version