Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοβαρό περιστατικό με νεκρό φαντάρο στη Ρω
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό περιστατικό με νεκρό φαντάρο στη Ρω

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται το στρατόπεδο της Ρω μετά από ένα σοβαρό περιστατικό με φαντάρο, ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε. Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ στο στρατόπεδο Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στις 8:40 π.μ. Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει πως ο στρατιώτης εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσω Ρω, […]

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται το στρατόπεδο της Ρω μετά από ένα σοβαρό περιστατικό με φαντάρο, ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε.

Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ στο στρατόπεδο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στις 8:40 π.μ.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει πως ο στρατιώτης εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσω Ρω, όταν αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Τι κατέθεσε ο κατηγορούμενος για τους πυροβολισμούς στρατιώτης

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ είναι η ακόλουθη:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.

Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις