Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πανελλαδικές 2018: Με τον κωδικό ανά χείρας
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2018: Με τον κωδικό ανά χείρας

Πανελλήνιες 2018: Με τον κωδικό στο χέρι πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τους οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για να δουν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών. Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση των επιδόσεων, οι διευθυντές των λυκείων θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τις εκτυπωμένες καταστάσεις, που θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων και όχι […]

Πανελλήνιες 2018: Με τον κωδικό στο χέρι πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο τους οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για να δουν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών.

Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση των επιδόσεων, οι διευθυντές των λυκείων θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τις εκτυπωμένες καταστάσεις, που θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων και όχι τα ονόματά τους.

Πανελλήνιες 2018: Αγωνία για τα αποτελέσματα

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, πρέπει να ζητήσει από τον διευθυντή να του ανακοινώσει τους βαθμούς με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Πανελλήνιες 2018: Μόρια, αποτελέσματα και βάσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Κ», σήμερα το απόγευμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας ο χρόνος ανακοίνωσης των βαθμών, εάν δηλαδή θα είναι την παρασκευή ή την Δευτέρα.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή του υπουργείου, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις