Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018, Μέσι: “Δεν θα μας άφηνε ο Θεός”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018, Μέσι: “Δεν θα μας άφηνε ο Θεός”

Η Αργεντινή «έκοψε αίματα» στο χθεσινό συγκλονιστικό ματς όμως κατάφερε να περάσει στους «16» του Μουντιάλ 2018. Η Αργεντινή κέρδισε πολύ δύσκολα και με μπόλικη τύχη με 2-1 την Νιγηρία την ώρα που έχασε και η Ισλανδία από την Κροατία με 2-1. Ανάσα για την Αργεντινή – Ο Ρόχο έκανε το θαύμα! (vids) Ο Μέσι […]

Η Αργεντινή «έκοψε αίματα» στο χθεσινό συγκλονιστικό ματς όμως κατάφερε να περάσει στους «16» του Μουντιάλ 2018.

Η Αργεντινή κέρδισε πολύ δύσκολα και με μπόλικη τύχη με 2-1 την Νιγηρία την ώρα που έχασε και η Ισλανδία από την Κροατία με 2-1.

Ανάσα για την Αργεντινή – Ο Ρόχο έκανε το θαύμα! (vids)

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στην Αγία Πετρούπολη στο 14′ και έδειχνε έτοιμος για την μεγάλη πρόκριση αλλά στο 51′ με ανόητο πέναλτι του Μασεράνο ισοφάρισε ο Μόουζες για τους Νιγηριανούς. Τελικά στο 86′ ένας αμυντικός, ο Ρόχο με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε χάσει την πίστη του για την πρόκριση, λέγοντας πως ο Θεός δεν θα άφηνε την Αργεντινή να αποκλειστεί.

«Θα ήταν άδικο αν είχαμε αποκλειστεί. Είναι υπέροχο να κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο.

Στο ματς με την Κροατία μέχρι το 1-0 παίζαμε καλά, μετά δεχθήκαμε δύο γκολ που έκαναν τα πάντα πολύπλοκα, αλλά ήξερα ότι ο Θεός είναι μαζί μας και δεν θα μας άφηνε έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μέσι μετά τη νίκη-πρόκριση με 2-1 επί της Νιγηρίας.

Σε άθλια κατάσταση ο Μαραντόνα – Τον πήραν «σηκωτό» (vids)

Και το γκολ που έφερε τη λύτρωση!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις