Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην άκρη του δρόμου, σε μια λίμνη αίματος – Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην άκρη του δρόμου, σε μια λίμνη αίματος – Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη επίθεση

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών βγήκαν τα όπλα στο Παλαιό Φάληρο. Η μαφιόζικη δολοφονική επίθεση σε βάρος 45χρονου, πολύ γνωστού στον χώρο της νύχτας, σόκαρε για ακόμα μία φορά την πόλη. Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου παρά […]

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών βγήκαν τα όπλα στο Παλαιό Φάληρο.

Η μαφιόζικη δολοφονική επίθεση σε βάρος 45χρονου, πολύ γνωστού στον χώρο της νύχτας, σόκαρε για ακόμα μία φορά την πόλη.

Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Παλαιό Φάληρο: Υπέκυψε στα τραύματά του το θύμα

Οι δράστες, οι οποίοι εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος.

Οι κουκουλοφόροι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ενώ υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία.

Το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που είχε πάνω του.

Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι.

Δείτε το βίντεο του iefimerida:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις