Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αντί για ισόβια… σέρβιρε καφέδες!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντί για ισόβια… σέρβιρε καφέδες!

Του Πέτρου Καρσιώτη Αναζητούσαν καταδικασμένο ερήμην σε ισόβια κάθειρξη για συνέργεια σε ληστεία μετά φόνου και τον βρήκαν να εργάζεται ως σερβιτόρος σε κατάστημα στα Βραχνέϊκα στην Πάτρα! Κανείς δεν ήξερε τι τον βάραινε Πρόκειται για  ημεδαπό, ηλικίας  52 ετών, ο οποίος, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι πραγματικά τον βάραινε και τι φοβόταν, έπιασε δουλειά […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αναζητούσαν καταδικασμένο ερήμην σε ισόβια κάθειρξη για συνέργεια σε ληστεία μετά φόνου και τον βρήκαν να εργάζεται ως σερβιτόρος σε κατάστημα στα Βραχνέϊκα στην Πάτρα!

Κανείς δεν ήξερε τι τον βάραινε

Πρόκειται για  ημεδαπό, ηλικίας  52 ετών, ο οποίος, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι πραγματικά τον βάραινε και τι φοβόταν, έπιασε δουλειά ως σερβιτόρος, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του την καταδίκη του σε ισόβια δεσμά.

Εντοπίστηκε στο κατάστημα που εργαζόταν

Στοιχεία όμως για την πραγματική του ταυτότητα έφθασαν στους αστυνομικούς της ασφάλειας Πάτρας, οι οποίοι τον εντόπισαν στο κατάστημα όπου εργαζόταν και τον συνέλαβαν.

Καταδικασμένος ερήμην σε ισόβια

Ο 52χρονος είχε καταδικαστεί ερήμην για ληστεία μετά φόνου που είχε κάνει μαζί με άλλους  δύο συνεργούς του, στα Μέγαρα το 2012.

Μπήκαν από παράθυρο στο σπίτι ηλικιωμένης στα Μέγαρα

Τότε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι τρεις δράστες που πίστευαν ότι η ηλικιωμένη στα Μέγαρα είχε κρυμμένα χρήματα, παραβίασαν νυχτερινές ώρες το παράθυρο, βρέθηκαν μέσα και επιφύλαξαν στην άτυχη γυναίκα πραγματικό εφιάλτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής, κάποιοι από την ομάδα τη χτύπησαν για να αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα.

Άρπαξαν μετρητά και χρυσαφικά και διέφυγαν

Τελικά της άρπαξαν τα μετρητά που βρήκαν και χρυσαφικά και την εγκατέλειψαν αβοήθητη.

Η ηλικιωμένη πάλευε για την ζωή της επί τρεις μήνες στο Νοσοκομείο αλλά εξέπνευσε με αποτέλεσμα να μετατραπεί και η κατηγορία κατά των δραστών σε ληστεία και ανθρωποκτονία.

Δεν συνελήφθη και καταδικάστηκε ερήμην

Ο 52χρονος στοιχεία του οποίου η Αστυνομία βρήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης, δεν συνελήφθη ποτέ κι έτσι καταδικάστηκε ερήμην σε ισόβια κάθειρξη.

Εκκρεμούσε ένταλμα για την έκτιση της ποινής

Από την καταδίκη του και μετά εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για να εκτίσει την ποινή.

Εξαφάνιζαν πορτοφόλια «εν ριπή οφθαλμού», με φόντο… τον Άγνωστο Στρατιώτη (vid)

Τους «τσάκωσαν» λίγο πριν εξαφανιστούν με το πανάκριβο ρολόι

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις