«Πόλεμος» ΑΝΕΛ με Λαζαρίδη: «Δώσε μας πίσω την έδρα»

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

«Πόλεμος» ΑΝΕΛ με Λαζαρίδη: «Δώσε μας πίσω την έδρα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Να παραδώσει την έδρα του ζητούν οι ΑΝΕΛ από τον Γιώργο Λαζαρίδη ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε. Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ήρθε αφότου ο βουλευτής τους γνωστοποίησε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί, λόγω των διαφωνιών του για το Σκοπιανό. Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό, […]

26.06.2018 | 15:17

Να παραδώσει την έδρα του ζητούν οι ΑΝΕΛ από τον Γιώργο Λαζαρίδη ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ήρθε αφότου ο βουλευτής τους γνωστοποίησε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί, λόγω των διαφωνιών του για το Σκοπιανό.

Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό, αφού είχε προηγηθεί η έξοδος του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση στη συζήτηση που έγινε στις 16 Ιουνίου.

Νέα απώλεια για τους ΑΝΕΛ – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Λαζαρίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΟ των ΑΝΕΛ για να παραδώσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησης επικράτησε μεγάλη ένταση με τις φωνές να ακούγονται μέχρι το διάδρομο.

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Λαζαρίδης υπενθυμίζει τις ιδρυτικές αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων μεταξύ των οποίων, όπως τονίζει είναι και η άρνηση της εκχώρησης του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων.

Από την πλευρά τους οι ΑΝΕΛ καλούν τον Γιώργο Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα, η οποία όπως υποστηρίζουν ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες διαφορετικά θα θεωρηθεί αποστάτης.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, πρόταση μομφής κατά αντιπροέδρου

Την ίδια ώρα πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν πως ο Γιώργος Λαζαρίδης μάλλον μπέρδεψε την σειρά, αφού επέλεξε να παραιτηθεί ενώ πρώτα στήριξε την κυβέρνηση στο Σκοπιανό με την ψήφο του.

Exit mobile version