Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα απώλεια για τους ΑΝΕΛ – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Λαζαρίδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα απώλεια για τους ΑΝΕΛ – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Λαζαρίδης

Στην ανεξαρτητοποίησή του προχώρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης προκαλώντας ακόμα μια απώλεια στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Λαζαρίδης: «Έφεραν τη χειρότερη δυνατή συμφωνία» Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Λαζαρίδη να διατυπώνει μεγάλες ενστάσεις για τη συμφωνία με τα Σκόπια, λέγοντας πως η εκλογική του περιφέρεια είναι τέτοια που δεν μπορεί να αντέξει το βάρος μιας […]

Στην ανεξαρτητοποίησή του προχώρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης προκαλώντας ακόμα μια απώλεια στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Λαζαρίδης: «Έφεραν τη χειρότερη δυνατή συμφωνία»

Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Λαζαρίδη να διατυπώνει μεγάλες ενστάσεις για τη συμφωνία με τα Σκόπια, λέγοντας πως η εκλογική του περιφέρεια είναι τέτοια που δεν μπορεί να αντέξει το βάρος μιας τέτοιας απόφασης.

Πώς μπορεί να κηρυχθεί «άκυρη» η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ (vid)

Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες, μετά και την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από 2 εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 έδρες και οι ΑΝΕΛ πλέον 7.

Δείτε εδώ όλα τα θέματα σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό

Η νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί σε σειρά αποχωρήσεων στελεχών από τους ΑΝΕΛ την τελευταία περίοδο λόγω της συμφωνίας με την πΓΔΜ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις