Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη (pics)

Τον γύρο τους διαδικτύου κάνει η επιστολή του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη, καθώς εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης κατέθεσε την εν λόγω επιστολή στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων. Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου […]

Τον γύρο τους διαδικτύου κάνει η επιστολή του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη, καθώς εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης κατέθεσε την εν λόγω επιστολή στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων.

Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό μετά τον Δημήτρη Καμμένο.

«Σίγουρος» ο Τζανακόπουλος για την κυβερνητική πλειοψηφία

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Λαζαρίδης υπενθυμίζει τις ιδρυτικές αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων μεταξύ των οποίων όπως αναφέρει είναι και η άρνηση της εκχώρησης του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων.

Επιχειρώντας ωστόσο να μην εκθέσει πλήρως την ηγεσία των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ότι ο λόγος αποχώρησής του δεν είναι η υπογραφή της συμφωνία από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά η άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου να δεχθεί την πρόταση των ΑΝΕΛ για κύρωση της επίμαχης συμφωνίας στην Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία.

«Πόλεμος» ΑΝΕΛ με Λαζαρίδη: «Δώσε μας πίσω την έδρα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις