Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα καλύτερα σνακ για μια βραδιά ποδοσφαίρου στο σπίτι
PLUS

Τα καλύτερα σνακ για μια βραδιά ποδοσφαίρου στο σπίτι

Οι ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένουν διακαώς και τις ημέρες του Μουντιάλ τα τηλεκοντρόλ είναι κολλημένα στο κανάλι προβολής των αγώνων. Το σαλόνι μετατρέπεται σε κερκίδα και στη «σέντρα» της ποδοσφαιρικής φιέστας «σουτάρουν» νόστιμα σνακ και δροσερές μπίρες. Μια κρέπα για τον καφέ – Η πιο απλή εκδοχή Επειδή όμως η προφανής εναλλακτική του delivery λόγω ημέρας […]

Οι ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένουν διακαώς και τις ημέρες του Μουντιάλ τα τηλεκοντρόλ είναι κολλημένα στο κανάλι προβολής των αγώνων.

Το σαλόνι μετατρέπεται σε κερκίδα και στη «σέντρα» της ποδοσφαιρικής φιέστας «σουτάρουν» νόστιμα σνακ και δροσερές μπίρες.

Μια κρέπα για τον καφέ – Η πιο απλή εκδοχή

Επειδή όμως η προφανής εναλλακτική του delivery λόγω ημέρας απαιτεί αρκετή υπομονή και έξοδα, δείτε τι άλλο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Πίτσα: Με αφράτη ή τραγανή ζύμη, τυριά, λαχανικά και αλλαντικά της επιλογής σας, είναι χωρίς αμφιβολία το απόλυτο φαγητό του μουντιάλ!

Σουβλάκια. Χοιρινά, γαλοπούλας ή κοτόπουλου είναι σίγουρα σταθερή αξία όταν πρόκειται για αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ.

Σπιτικό παγωτό πραλίνα – Δε θα σταματάς να τρως!

Αραβικές ή οι μεξικάνικες πίτες; Είναι πολύ καλή επιλογή όταν πρόκειται για γρήγορο γεύμα, ενώ αποτελούν ιδανική λύση γιατί μπορείτε να τις γεμίσετε με λαχανικά, κιμά, κοτόπουλο, αλλαντικά, τυριά και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Μπρουσκέτες: Είναι από τα σνακ που φτιάχνονται άνετα ακόμα και στο διάλειμμα ανάμεσα στα ημίχρονα. Ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο, προσθέστε ό,τι υπάρχει στο ψυγείο από τυριά, αλλαντικά και λαχανικά, φρυγανίστε τις ελαφρά και είναι έτοιμες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις