Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διπλό μυστήριο για τον Γιώργο Πρίντεζη – Οι λαμπεροί καλεσμένοι (pics-vid)
LIFESTYLE

Διπλό μυστήριο για τον Γιώργο Πρίντεζη – Οι λαμπεροί καλεσμένοι (pics-vid)

Γαμπρός στο πλευρό της γυναίκας της ζωής του, Στέλλας Κωστοπούλου ντύθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο «Island» στη Βάρκιζα. Ο Πρίντεζης ζήτησε από το κορίτσι του να τον παντρευτεί, μπροστά σε όλους! (video) Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες με τον γαμπρό Πρίντεζη, αλλά και νωρίτερα που […]

Γαμπρός στο πλευρό της γυναίκας της ζωής του, Στέλλας Κωστοπούλου ντύθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο «Island» στη Βάρκιζα.

Ο Πρίντεζης ζήτησε από το κορίτσι του να τον παντρευτεί, μπροστά σε όλους! (video)

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες με τον γαμπρό Πρίντεζη, αλλά και νωρίτερα που ξυρίστηκε.

Μετά το γάμο, ακολούθησε και η βάφτιση της κόρης του ζεύγους, η οποία πήρε το όνομα Ζοζεφίνα, από τον πατέρα του 33χρονου φόργουορντ, Ιωσήφπου «έφυγε» από την ζωή πριν από δύο χρόνια.

Μεταξύ των καλεσμένων, στο Island Athens Riviera, όπου έγινε και το μυστήριο, ήταν οι: Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Στράτος Περπέρογλου, Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βαγγέλης Αγγέλου, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιώργος Μπόγρης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις