Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το «οκ» για το Brexit
ΚΟΣΜΟΣ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το «οκ» για το Brexit

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας επικύρωσε σήμερα τον νόμο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit.. Με αυτό τον τρόπο τερματίζονται μήνες συζητήσεων για τη νομοθεσία που θα θέσει τέλος επίσημα στη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους για το Brexit Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκαου δήλωσε ότι η […]

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας επικύρωσε σήμερα τον νόμο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit..

Με αυτό τον τρόπο τερματίζονται μήνες συζητήσεων για τη νομοθεσία που θα θέσει τέλος επίσημα στη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Ξεχύθηκαν» στους δρόμους για το Brexit

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκαου δήλωσε ότι η νομοθεσία για την αποχώρηση από την ΕΕ, που ψηφίστηκε και από τα δύο σώματα του κοινοβουλίου την περασμένη εβδομάδα, υπογράφηκε από τη βασίλισσα, σε μια ανακοίνωση που έγινε δεκτή με επευφημίες από βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος.

Στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για το Brexit

«Πρέπει να ενημερώσω το Σώμα, σύμφωνα με τη Πράξη Βασιλικής Έγκρισης του 1967 ότι η Αυτής Υψηλότητα έδωσε την έγκρισή της στην ακόλουθη δέσμη νόμων… Πράξη Αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση 2018», δήλωσε ο Μπέρκαου σε βουλευτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της βουλής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις