Επίθεση στο κτίριο της De Telegraaf (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο κτίριο της De Telegraaf (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf στο Άμστερνταμ νωρίς σήμερα το πρωί και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, καθώς στο κτίριο εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο ο φρουρός ασφαλείας. «Έπεσαν» πυροβολισμοί – Συναγερμός στην Γαλλία […]

26.06.2018 | 12:56

Ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf στο Άμστερνταμ νωρίς σήμερα το πρωί και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, καθώς στο κτίριο εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο ο φρουρός ασφαλείας.

«Έπεσαν» πυροβολισμοί – Συναγερμός στην Γαλλία

Το λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω στην τζαμαρία, στην πρόσοψη του κτιρίου της Telegraaf, που βρίσκεται στα περίχωρα του Άμστερνταμ, περίπου στις 04:00 π.μ. τοπική ώρα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανόν οδηγούσε κάποιος συνεργός του, πρόσθεσε η αστυνομία. Και οι δύο ύποπτοι παραμένουν ασύλληπτοι έως αυτή την ώρα.

Δολοφονία στην Πάφο: Πατέρας δύο παιδιών ο 39χρονος

Ο διευθυντής της εφημερίδας Πάουλ Γιάνσεν δήλωσε ότι το κίνητρο δεν είναι σαφές. «Δυστυχώς η δημοσιογραφία έχει μπει στο στόχαστρο επιθέσεων περισσότερες από μία φορές. Αυτός είναι σοβαρός λόγος ανησυχίας, αλλά δεν πρόκειται να φοβηθούμε», είπε.

Exit mobile version