Αθήνα

°C

Τετάρτη

22

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Too hard to die – Η ταινία που μπέρδεψε τον πρωθυπουργό
ΕΛΛΑΔΑ

Too hard to die – Η ταινία που μπέρδεψε τον πρωθυπουργό

Για να πείσει πως η κυβέρνηση δεν πέφτει με τίποτα, εμπνεύστηκε από την ταινία που «καθιέρωσε» τον Μπρους Γουίλις. Στις δηλώσεις του στην Downing Street, μετά τη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι, ο Αλέξης Τσίπρας, είπε αναφερόμενος στην εξέλιξη Λαζαρίδη πως είμαστε «Too hard to die”. Μόνο που ο ελληνικός τίτλος ήταν διαφορετικός από […]

Για να πείσει πως η κυβέρνηση δεν πέφτει με τίποτα, εμπνεύστηκε από την ταινία που «καθιέρωσε» τον Μπρους Γουίλις.

Στις δηλώσεις του στην Downing Street, μετά τη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι, ο Αλέξης Τσίπρας, είπε αναφερόμενος στην εξέλιξη Λαζαρίδη πως είμαστε «Too hard to die”.

Μόνο που ο ελληνικός τίτλος ήταν διαφορετικός από τον πρωτότυπο, στα αγγλικά.

«Θα έχει συνέχεια η κυβερνητική συνοχή θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στο τέλος της τετραετίας. Αυτή η κυβέρνηση που έχει περάσει από 40 κύματα κατάφερε να επιβιώσει από πολύ δυσκολότερες στιγμές… Και μιας και βρίσκομαι στη Βρετανία, να πω ότι μια εξαιρετική ταινία ήταν το Too hard to die… είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

Τοποθέτηση Τσίπρα για Λαζαρίδη: «Too hard to die» (vid)

Ο τίτλος της ταινίας στα αγγλικά ήταν «Die Hard» (A good day to die hard), απλά ο πρωθυπουργός έκανε μια δική του απόδοση στα αγγλικά του τίτλου με τον οποίο κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η ταινία

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Επίσης, ο πρωθυπουργός είπε πως «μιας και είμαστε στην Αγγλία…», αλλά πρόκειται για αμερικανική παραγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις