Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρωσίδες, η “καυτή” πλευρά του Μουντιάλ – Ποια είναι η φετινή πρωταγωνίστρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρωσίδες, η “καυτή” πλευρά του Μουντιάλ – Ποια είναι η φετινή πρωταγωνίστρια

Κάποιοι κοιτάνε μπάλα και κάποιοι αυτή την ξανθιά. Οι πιο πολλοί, δίνουν «μάχες» να τα συνδυάσουν καθώς δεν μπορείς να πάρεις εύκολα τα μάτια σου από πάνω της. Η εκρηκτική ξανθιά που ακούει στο όνομα «Ναταλία», τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και κέρδισε δικαίως τον τίτλο της πρωταγωνίστριας του Μουντιάλ για το 2018. Η […]

Κάποιοι κοιτάνε μπάλα και κάποιοι αυτή την ξανθιά. Οι πιο πολλοί, δίνουν «μάχες» να τα συνδυάσουν καθώς δεν μπορείς να πάρεις εύκολα τα μάτια σου από πάνω της.

Η εκρηκτική ξανθιά που ακούει στο όνομα «Ναταλία», τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και κέρδισε δικαίως τον τίτλο της πρωταγωνίστριας του Μουντιάλ για το 2018.

Η ξανθιά Ρωσίδα δεν απογοητεύει ποτέ τον φακό που την απαθανατίζει, «απαντώντας» συνέχεια με ναζιάρικες πόζες και ρυθμικά κουνήματα.

Η ίδια τράβηξε τόσο πολύ την προσοχή του ξένου Τύπου, ο οποίος θέλησε να μάθει τι κάνει η καυτή Ρωσίδα και εκτός γηπέδων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail, η πανέμορφη Ρωσίδα η οποία κάθε φορά εμφανίζεται στο γήπεδο με μικροσκοπικά μπλουζάκια, είναι διάσημη πορνοστάρ στην Ρωσία.

Η ίδια ονομάζεται Ναταλία Νεμτσίνοβα και εμφανίζεται σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, ακατάλληλες για ανηλίκους, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, όπως Ναταλία Ανδντρέβα, Αμάντα, Άναμπελ και άλλα.

Μάλιστα, είναι «πρωτάρα» στον χώρο του πορνό, καθώς το πρώτο της ντεμπούτο σε ταινία ερωτικού περιεχομένου έγινε το 2016, ενώ έχει εμφανιστεί και σε φιλμ με swingers.

Όπως φαίνεται λατρεύει την… μπάλα, καθώς η δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει την Εθνική Ρωσίας.

Το Euro 2016 ακολούθησε την ομάδα της στην Γαλλία.

Ο Ρορ απαγορεύει στους παίκτες του κάθε επαφή με Ρωσίδες

Οι Ρωσίδες τρελαίνονται για Πούτιν και του το δείχνουν με τον πιο πρόστυχο τρόπο (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις