Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Σχέδιο αποστασίας» βλέπει το Μαξίμου για τον Λαζαρίδη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σχέδιο αποστασίας» βλέπει το Μαξίμου για τον Λαζαρίδη

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα» βλέπει το Μέγαρο Μαξίμου πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Οι πηγές της κυβέρνησης χαρακτηρίζουν την αποχώρηση του κ. Λαζαρίδη, «σχέδιο αποστασίας» το οποίο κινούν επιχειρηματικά συμφέροντα που λειτουργούν για λογαριασμό Μητσοτάκη. Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη (pics) Οι κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση […]

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα» βλέπει το Μέγαρο Μαξίμου πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Οι πηγές της κυβέρνησης χαρακτηρίζουν την αποχώρηση του κ. Λαζαρίδη, «σχέδιο αποστασίας» το οποίο κινούν επιχειρηματικά συμφέροντα που λειτουργούν για λογαριασμό Μητσοτάκη.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη (pics)

Οι κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ σχολιάζουν πως:

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη», προσθέτουν.

«Σίγουρος» ο Τζανακόπουλος για την κυβερνητική πλειοψηφία

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν: «είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες. Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

«Πόλεμος» ΑΝΕΛ με Λαζαρίδη: «Δώσε μας πίσω την έδρα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις