Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ: «Σε πανικό οι ένοικοι του Μαξίμου»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ: «Σε πανικό οι ένοικοι του Μαξίμου»

Για κινήσεις πανικού κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου η ΝΔ, η οποία με μια λιτή ανακοίνωση απαντά στα σενάρια περί «σχεδίου αποστασίας» για τα οποία έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές. Τονίζει δηκτικά ότι οι «ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν». «Σχέδιο αποστασίας» βλέπει το Μαξίμου για τον Λαζαρίδη «Και όπως συμβαίνει σε […]

Για κινήσεις πανικού κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου η ΝΔ, η οποία με μια λιτή ανακοίνωση απαντά στα σενάρια περί «σχεδίου αποστασίας» για τα οποία έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές.

Τονίζει δηκτικά ότι οι «ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».

«Σχέδιο αποστασίας» βλέπει το Μαξίμου για τον Λαζαρίδη

«Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ας σημειωθεί, πως λίγο νωρίτερα, σχολιάζοντας την κίνηση Λαζαρίδη, κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «σχέδιο νέας αποστασίας», το οποίο όπως σημείωναν, «απεργάζονται εδώ και καιρό συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη».

«Πόλεμος» ΑΝΕΛ με Λαζαρίδη: «Δώσε μας πίσω την έδρα»

Καλούσαν, τέλος, παράλληλα τον κ. Λαζαρίδη «να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις