Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Έριχναν” τα βίντεο – Ολόκληρη η φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Έριχναν” τα βίντεο – Ολόκληρη η φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα

Θέμα και στα ξένα μέσα έγινε η φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Λονδίνο. Στο πεζοδρόμιο απέναντι από το κτίριο στο οποίο συναντήθηκε με τους Έλληνες του Λονδίνου ο πρωθυπουργός είχε συγκεντρωθεί μια μικρή ομάδα Ελλήνων που ζουν εκεί. Μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε τα σκαλιά του κτιρίου, οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν φραστικά, χαρακτηρίζοντάς […]

Θέμα και στα ξένα μέσα έγινε η φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Λονδίνο.

Στο πεζοδρόμιο απέναντι από το κτίριο στο οποίο συναντήθηκε με τους Έλληνες του Λονδίνου ο πρωθυπουργός είχε συγκεντρωθεί μια μικρή ομάδα Ελλήνων που ζουν εκεί.

Μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε τα σκαλιά του κτιρίου, οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν φραστικά, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη».

Κάποιος πέταξε κέρματα στο πεζοδρόμιο λέγοντας «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια».

Ο Αλέξης Τσίπρας χαμογέλασε και αποχώρησε.

«Μπράβο παιδιά, κάνατε μεγάλο πανηγύρι», ακούγεται να λέει κάποιος, μάλλον ειρωνικά.

Μια γυναίκα επεμβαίνει και εκφράζει την αντίθεσή της με τη φραστική επίθεση στον πρωθυπουργό. «Εμένα με ενοχλεί η συμπεριφορά σας», ακούγεται να λέει.

Επεισόδιο με τον Αλέξη Τσίπρα: «Προδότη, δώσε και την Κύπρο» (vid)

Μαζί του ήταν και ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Γιώργος Χουλιαράκης.

Μόλις ο πρωθυπουργός απομακρύνθηκε, ο κ. Δουζίνας πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο για να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους που επιτέθηκαν φραστικά στον πρωθυπουργό. Σε κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος από τους συγκεντρωμένους να λέει «ο Ιούδας κρεμάστηκε, ο Τσίπρας τι θα κάνει;», ενώ ακολούθησε έντονος διάλογος.

Στο σημείο μετά από λίγο εμφανίστηκε και ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Παρών είναι και ο Κωνσταντίνος Δουζίνας, που προσπαθεί να κάνει διάλογο με έναν από τους άνδρες που αποδοκίμασαν τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η διαπραγμάτευση θα μπορούσε να είναι και Σλαβομακεδονία;» ρωτάει τον βουλευτή. Αλλά πριν εκείνος προλάβει να απαντήσει, επεμβαίνει ένας άλλος άνδρας: «Όχι γιατί η ιδεολογία που πιστεύει είναι Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι ελληνική ό,τι και να κάνετε».

Ο Κ. Δουζίνας αποχωρεί και ο άνδρας με τον οποίο συνομιλούσε συνεχίζει να φωνάζει: «Για την ελληνική γλώσσα, μην ανησυχείτε, θα τα πούμε στον ΟΗΕ. Ο γιος μου θα πηγαίνει στο πανεπιστήμιο και θα λέει «ο πατέρας μου είναι Έλληνας» και θα νομίζουν ότι είναι από τα Σκόπια. Έχετε κότσια να μας μιλήσετε κιόλας για Ιστορία».

«Ντροπή στην κυβέρνηση, προδότες», φωνάζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις