Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέες «κόντρες» στη Βουλή με φόντο την οικονομία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες «κόντρες» στη Βουλή με φόντο την οικονομία

Κατατέθηκε από τη ΝΔ η πρόταση για την προημερησίας συζήτηση στην Βουλή για την οικονομία, μετά και την συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου. Την ίδια ώρα, στην διάσκεψη των Προέδων της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης μετέφερε την πρόθεση της κυβέρνησης να υπάρξει μια εκτενής ενημέρωση για την συμφωνία. Νέα ένταση στη Βουλή με επίκεντρο […]

Κατατέθηκε από τη ΝΔ η πρόταση για την προημερησίας συζήτηση στην Βουλή για την οικονομία, μετά και την συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Την ίδια ώρα, στην διάσκεψη των Προέδων της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης μετέφερε την πρόθεση της κυβέρνησης να υπάρξει μια εκτενής ενημέρωση για την συμφωνία.

Νέα ένταση στη Βουλή με επίκεντρο την εγκληματικότητα (vid)

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να ενημερώσει τη Βουλή με την διαδικασία που ακολουθήθηκε και για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, και όποια κοινοβουλευτική «μέθοδος» και εάν ακολουθηθεί, είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε νέες κόντρες στη Βουλή, μεταξύ του Πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών με φόντο την οικονομία και το χρέος.

ΝΔ: Αιχμή του δόρατος το Σκοπιανό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις