Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Η ωραιότερη νύφη της Ευρώπης»: Έγκυος, γεμάτη διαμάντια δια χειρός… Κούστα (pics)
LIFESTYLE

«Η ωραιότερη νύφη της Ευρώπης»: Έγκυος, γεμάτη διαμάντια δια χειρός… Κούστα (pics)

Νέες εικόνες από τον γάμο Μέρμηγκα – Κούστα Σε ένα σκηνικό που θύμιζε τουλάχιστον χολιγουντιανή ταινία παντρεύτηκαν το Σάββατο στο θέρετρο της Costa Amalfitana στο Σορέντο της Ιταλίας, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την σύντροφό του Δήμητρα Μέρμηγκα. Ο γάμος έγινε στην βίλα Τριτόνε στο Σορέντο, παρουσία 200 καλεσμένων, συγγενών και φίλων του ζευγαριού από τον […]

Νέες εικόνες από τον γάμο Μέρμηγκα – Κούστα

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε τουλάχιστον χολιγουντιανή ταινία παντρεύτηκαν το Σάββατο στο θέρετρο της Costa Amalfitana στο Σορέντο της Ιταλίας, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την σύντροφό του Δήμητρα Μέρμηγκα.

Ο γάμος έγινε στην βίλα Τριτόνε στο Σορέντο, παρουσία 200 καλεσμένων, συγγενών και φίλων του ζευγαριού από τον εφοπλιστικό χώρο και το εξωτερικό.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η έγκυος νύφη, η οποία έλαμπε σε κεντημένο στο χέρι νυφικό, του Λιβανέζου σχεδιαστή που προτιμούν όλες οι jet setters, Elie Saab. Η 25χρονη ήταν «γεμάτη» διαμάντια ενώ τα σκουλαρίκια και το μονόπετρο πολλών καρατίων ήταν όλα δώρα του 63χρονου.

Ο «γάμος της χρονιάς» το Σάββατο – Με φουσκωμένη κοιλίτσα η 25χρονη Δήμητρα

 

Η τριήμερη γιορτή ξεκίνησε την Πρασκευή το πρωί με τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε ο θρησκευτικός γάμος στην μαγευτική βίλα Τριτόνε.

Ακολούθησε γεύμα στους κήπους της βίλας με εκλεκτές ιταλικές γεύσεις, ενώ τα γαλλικά κρασιά και οι σαμπάνιες έρεαν σε αφθονία. Το Σάββατο το βράδυ δόθηκε ένα πάρτι, όπου τη διασκέδαση είχε αναλάβει ο αγαπημένος τραγουδιστής του ζευγαριού Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Σορέντο ειδικά για την περίσταση.

Κούστας – Μέρμηγκα: Γάμος βγαλμένος από παραμύθι, στο μαγικό Σορέντο (pics-vids)

Η νύφη υπέρλαμπρη στην τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο γαμήλιος εορτασμός έκλεισε το μεσημέρι της Κυριακής με το brunch που παρέθεσαν οι νεόνυμφοι στη στολισμένη με λευκά τριαντάφυλλα θαλαμηγό τους «Bellita» για να αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους τους.
Οι μπομπονιέρες που δόθηκαν στους καλεσμένους μάλιστα ήταν ασημένιες από τον οίκο Κώστα Καίσαρη.

Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Φλωρίδη-, η Εύα Λυμπεροπούλου.

Τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο γνωστός hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της ο Γιάννης Σίσκος.

Όπως αναφέρει η Espresso, πολλοί από τους Έλληνες και τους Λιβανέζους καλεσμένους την αποκάλεσαν «η ωραιότερη νύφη της Ευρώπης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις