Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνέλαβαν ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πολιτείας
ΚΟΣΜΟΣ

Συνέλαβαν ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πολιτείας

Ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της πόλης Οκάμπο της πολιτείας Μιτσοακάν του Μεξικού συνελήφθη καθώς φέρεται να εμπλέκεται στον φόνο ενός υποψηφίου για τη δημαρχία της πόλης. Οι αρχές της πολιτείας εξέδωσαν ανακοίνωση χθες Κυριακή στην οποία αναφέρουν ότι όλα τα μέλη της αστυνομικής δύναμης του Οκάμπο ανακρίνονται από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας. Στοιχεία… […]

Ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της πόλης Οκάμπο της πολιτείας Μιτσοακάν του Μεξικού συνελήφθη καθώς φέρεται να εμπλέκεται στον φόνο ενός υποψηφίου για τη δημαρχία της πόλης.

Οι αρχές της πολιτείας εξέδωσαν ανακοίνωση χθες Κυριακή στην οποία αναφέρουν ότι όλα τα μέλη της αστυνομικής δύναμης του Οκάμπο ανακρίνονται από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας.

Στοιχεία… φωτιά για το Μεξικό – 30 φετινοί υποψήφιοι πολιτικοί δολοφονήθηκαν!

Τοπικά και εθνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί κρατούνται με την υποψία ότι εμπλέκονται στον φόνο του Φερνάντο Άνχελες Χουάρες, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Οκάμπο.

Ο Χουάρες, υποψήφιος του κεντροδεξιού Κόμματος της Δημοκρατικής Επανάστασης (PRD), δέχθηκε πυροβολισμούς την Πέμπτη.

Χωρίς τέλος η αιματοχυσία στο Μεξικό

Είκοσι οκτώ αστυνομικοί συνελήφθησαν στη διάρκεια της επιχείρησης, αποκάλυψε μια ανώνυμη πηγή που έχει γνώση της επιχείρησης σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις