Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Προκαλεί ο Ντιμιτρόφ με τις «Μακεδονικές ντομάτες» (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Προκαλεί ο Ντιμιτρόφ με τις «Μακεδονικές ντομάτες» (pic)

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα – Ζάεφ και ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ προκαλεί με τις «μακεδονικές» ντομάτες. Συγκεκριμένα, ο κ. Ντιμιτρόφ υποσχέθηκε να στείλει από ένα πακέτο «μακεδονικές» ντομάτες στις χώρες εκείνες που θα υποστηρίξουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την ΕΕ. «Μακεδονικές» οι […]

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα – Ζάεφ και ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ προκαλεί με τις «μακεδονικές» ντομάτες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντιμιτρόφ υποσχέθηκε να στείλει από ένα πακέτο «μακεδονικές» ντομάτες στις χώρες εκείνες που θα υποστηρίξουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την ΕΕ.

«Μακεδονικές» οι ιδιωτικές υπηρεσίες – Έτσι πείθει ο Ζάεφ τους Σκοπιανούς

Οι οποίες ντομάτες, μάλιστα, δεν είναι όποιες κι όποιες, αλλά «οι πιο νόστιμες στον κόσμο», όπως διατείνεται ο Σκοπιανός υπουργός.

«Η πιο νόστιμη ντομάτα στον κόσμο! Όποιος υποστηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της “Μακεδονίας” με την ΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα, του υποσχόμαστε ότι θα του στείλουμε ένα φρέσκο πακέτο “μακεδονικές” ντομάτες μέσω ταχυδρομείου», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Ντιμιτρόφ στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Φωτιά» στα Σκόπια: Είμαστε μόνο «Μακεδονία» (pics)

Δείτε την εικόνα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις