Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Να στείλουν πίσω τους Τούρκους αξιωματικούς»
ΚΟΣΜΟΣ

«Να στείλουν πίσω τους Τούρκους αξιωματικούς»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θριάμβευσε στις εκλογές στην Τουρκία και την επόμενη ημέρα οι συνεργάτες του ζητούν από την Ελλάδα την παράδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. Ο στενός του συνεργάτης και πρώην Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και την υπόθεση με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Φόβος ή λατρεία; Όλα, στα πόδια του […]

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θριάμβευσε στις εκλογές στην Τουρκία και την επόμενη ημέρα οι συνεργάτες του ζητούν από την Ελλάδα την παράδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

Ο στενός του συνεργάτης και πρώην Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και την υπόθεση με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς.

Φόβος ή λατρεία; Όλα, στα πόδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (pics-vid)

«Η Ελλάδα ως πρώτη κίνηση πρώτα πρέπει να πιάσει από τα αυτιά αυτούς τους τρομοκράτες με τις στολές στρατιωτών που διέφυγαν στην χώρα και να τους παραδώσει στην τουρκική δικαιοσύνη» είπε ο Εγκεμέν Μπαγίς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

«Τότε θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Υπάρχουν πολιτικοί στην Ελλάδα που μπορούν να τα καταφέρουν αυτά. Πρέπει να κάνει κινήσεις και η ελληνική κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον επικεφαλής του κόμματος της Ακσενέρ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις