Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποινική δίωξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη δήλωσή του «Αυτή η χολέρα, αυτό το πολιτικό τραβέλι…» την ημέρα που δέχτηκε επίθεση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης διώκεται για εξύβριση σε βάρος του Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη. Μάλιστα, όπως σημειώνει το seleo.gr, o πρώην νομάρχης κλήθηκε για κατάθεση στο αρμόδιο τμήμα Ασφαλείας που […]

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη δήλωσή του «Αυτή η χολέρα, αυτό το πολιτικό τραβέλι…» την ημέρα που δέχτηκε επίθεση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης διώκεται για εξύβριση σε βάρος του Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το seleo.gr, o πρώην νομάρχης κλήθηκε για κατάθεση στο αρμόδιο τμήμα Ασφαλείας που έχει την υπόθεση.

Λάδι στη… φωτιά ρίχνει ο Ψωμιάδης για Μπουτάρη

Εκεί ο κ Ψωμιάδης απολογήθηκε με υπόμνημα στο 0ποίο παραδέχεται ότι εξύβρισε τον δήμαρχο σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, λέγοντας ότι ήταν στο πλαίσιο της δριμείας πολιτικής κριτικής που δύναται να ασκεί.

Μάλιστα ο δικηγόρος του φέρεται να προσκόμισε δηλώσεις εν ενεργεία πολιτικών που χρησιμοποίησαν ανάλογους χαρακτηρισμούς.

Αγκαλιά με πασίγνωστη πορνοστάρ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (pic-vids)

Στο ίδιο υπόμνημα ο Π Ψωμιάδης αρνείται ότι προέβη σε χειρονομίες για να ξεσηκώσει το συγκεντρωμένος πλήθος να προβεί σε αποδοκιμασίες σε βάρος του δημάρχου.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο, από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ Λάμπρο Τσόγκα η οποία διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών και στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις