Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε κέντρο υγείας
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε κέντρο υγείας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κέντρο υγείας, όταν μια μαθήτρια κατήγγειλε εργαζόμενο για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η μαθήτρια έβγαλε τα ρούχα της προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινογραφία, όπως απαιτείται για ορισμένες σχολές μετά τις Πανελλήνιες, ένας εργαζόμενος στο ακτινολογικό, τη θώπευσε κάνοντας παράλληλα απρεπείς ερωτήσεις. Σεφ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση Το […]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κέντρο υγείας, όταν μια μαθήτρια κατήγγειλε εργαζόμενο για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η μαθήτρια έβγαλε τα ρούχα της προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινογραφία, όπως απαιτείται για ορισμένες σχολές μετά τις Πανελλήνιες, ένας εργαζόμενος στο ακτινολογικό, τη θώπευσε κάνοντας παράλληλα απρεπείς ερωτήσεις.

Σεφ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Το κορίτσι έντρομο εξομολογήθηκε τα πάντα στη μητέρα της, η οποία περίμενε στο διάδρομο. Στη συνέχεια, μαζί επισκέφθηκαν το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και προχώρησαν σε καταγγελία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο, ενώ αρνείται την κατηγορία που του αποδίδουν οι δύο γυναίκες.

Καταγγελία – φωτιά! Παππούς παρενόχλησε νεαρή στο λεωφορείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις