Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βγήκε στον δρόμο με την ντουντούκα ο Πιτσιόρλας (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε στον δρόμο με την ντουντούκα ο Πιτσιόρλας (vid)

Βγήκε από το υπουργείο ο υφυπουργός Οικονομικών Στέργιος Πιτσιόρλας και πήγε να συναντήσει τους διαδηλωτές εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας, οι οποίοι βρίσκονταν με πανό στον δρόμο. Η διαδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη όταν πήρε στα χέρια την ντουντούκα των διαδηλωτών και άρχισε να τους μιλάει. Ο υφυπουργός Οικονομικών τους εξήγησε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε και […]

Βγήκε από το υπουργείο ο υφυπουργός Οικονομικών Στέργιος Πιτσιόρλας και πήγε να συναντήσει τους διαδηλωτές εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας, οι οποίοι βρίσκονταν με πανό στον δρόμο.

Η διαδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη όταν πήρε στα χέρια την ντουντούκα των διαδηλωτών και άρχισε να τους μιλάει.

Ο υφυπουργός Οικονομικών τους εξήγησε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε και το Ναυπηγείο να συνεχίσει να λειτουργεί και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τις δουλειές τους.

Πιτσιόρλας: Προτεραιότητα να κατοχυρωθούν τα μακεδονικά προϊόντα

Οι εργαζόμενοι τον άκουσαν με προσοχή και τώρα είναι σε εξέλιξη συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζομένων με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνουν ανοιχτά τα ναυπηγεία» είπε ο κ. Πιτσιόρλας και πρόσθεσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Φώτη Κουβέλη ώστε να βρεθεί λύση και τα Ναυπηγεία να αλλάξουν χέρια ώστε να συνεχίσουν την λειτουργία τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις