Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον χώρο της εκδήλωσης μετά τις απειλές!
ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον χώρο της εκδήλωσης μετά τις απειλές!

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον τόπο της αποψινής εκδήλωσης για το Σκοπιανό μετά τις χθεσινές απειλές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση με θέμα «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια», δεν θα γίνει τελικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας αλλά θα γίνει την ίδια ώρα (19:00) στους χώρους της ΔΕΘ. Χθες, φίλαθλοι του […]

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον τόπο της αποψινής εκδήλωσης για το Σκοπιανό μετά τις χθεσινές απειλές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση με θέμα «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια», δεν θα γίνει τελικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας αλλά θα γίνει την ίδια ώρα (19:00) στους χώρους της ΔΕΘ.

Χθες, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή τους προειδοποιούσαν: «Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα».

«Αλήτες προδότες, εδώ δεν περνάνε αυτά» – Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προειδοποιούν

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επιτίθενται στην κυβέρνηση, καθώς «στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων» όπως ανέφεραν.

Το «Κίνημα ΣφυρίΖΩ» καλεί στις 19:00 τους Θεσσαλονικείς να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις