Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το μυστικό ραντεβού του Παππά, τροφή για σενάρια (photo)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μυστικό ραντεβού του Παππά, τροφή για σενάρια (photo)

Ο Παππάς σε μυστική συνάντηση; Με τις δημοσκοπήσεις να «αποδυναμώνουν» τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες να φαίνονται εντελώς απογοητευμένοι, η κυβέρνηση ψάχνει παντού νέα «όπλα». Οι φήμες για προσπάθεια διάσπασης του ακροατηρίου της Φιλελεύθερης Παράταξης είναι έντονες, όμως μια φωτογραφία μάλλον τις επιβεβαιώνει. Το «κρυφό» ραντεβού του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τον πρόεδρο […]

Ο Παππάς σε μυστική συνάντηση;

Με τις δημοσκοπήσεις να «αποδυναμώνουν» τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες να φαίνονται εντελώς απογοητευμένοι, η κυβέρνηση ψάχνει παντού νέα «όπλα».

Οι φήμες για προσπάθεια διάσπασης του ακροατηρίου της Φιλελεύθερης Παράταξης είναι έντονες, όμως μια φωτογραφία μάλλον τις επιβεβαιώνει.

Το «κρυφό» ραντεβού του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Αίγλη Ζαππείου, δίνει τροφή για σενάρια.

Η εγκύκλιος του Γαβρόγλου φέρνει τα πάνω κάτω στα σχολεία

Την φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Παραπολιτικά και ερμήνευσε το ραντεβού ως φλερτ του Μεγάρου Μαξίμου με δυσαρεστημένους της κεντροδεξιάς.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Νίκος Παππάς, «έχει αναλάβει συγκεκριμένο παρασκηνιακό ρόλο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, ικανού να ανακόψει την αυτοδύναμη τροχιά της Ν.Δ.».

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει αντιφάσεις στις δηλώσεις της Σπυράκη

Πολλοί εκτιμούν ότι ο κ. Μίχαλος, θα είναι το πρόσωπο, κάτω από το οποίο θα στρατευθούν οι Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος, οι οποίοι έχουν πυκνώσει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις τους, από την ηγεσία της Ν.Δ.

Η περίπτωση Μίχαλου, φαίνεται να ενθαρρύνεται και από επιχειρηματία, που εσχάτως έχει αναπτύξει στενή σχέση προσωπικά με τον πρωθυπουργό, προσθέτει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις