Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτο: Τον έπιασαν για ληστεία κι αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο: Τον έπιασαν για ληστεία κι αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του!

Έξι χρόνια πέρασαν για να πέσει στα χέρια των Αρχών ο δράστης που το 2012 δολοφόνησε 45χρονο στο Λιτόχωρο Πιερίας. Και όχι επειδή τον έψαχναν αλλά επειδή τον συνέλαβαν για ληστεία! Η ληστεία σε μίνι μάρκετ της περιοχής Χαριλάου Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αποκάλυψη του δολοφόνου. Το έγκλημα με θύμα έναν 45χρονο ναυτικό είχε εξιχνιαστεί, όμως […]

Έξι χρόνια πέρασαν για να πέσει στα χέρια των Αρχών ο δράστης που το 2012 δολοφόνησε 45χρονο στο Λιτόχωρο Πιερίας. Και όχι επειδή τον έψαχναν αλλά επειδή τον συνέλαβαν για ληστεία!

Η ληστεία σε μίνι μάρκετ της περιοχής Χαριλάου Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αποκάλυψη του δολοφόνου.

Το έγκλημα με θύμα έναν 45χρονο ναυτικό είχε εξιχνιαστεί, όμως ο κατηγορούμενος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή και αναζητούνταν.

Ο 46χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν καταδιώχθηκε από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας. Προηγουμένως είχε εισβάλει σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή Χαριλάου και άρπαξε 210 ευρώ από το ταμείο.

Φεύγοντας τραυμάτισε με μαχαίρι την 60χρονη υπάλληλο, επειδή εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Μετά την καταδίωξη από τον αστυνομικό συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν εκεί.

Από την έρευνα αποκαλύφτηκε ότι ήταν αυτός που αναζητούνταν από τον Ιούλιο του 2012 για τη δολοφονία 45χρονου ναυτικού.

Το έγκλημα είχε γίνει το πρωί της 25ης Ιουλίου 2012, όταν τον άτυχο 45χρονο είχε βρει αιμόφυρτο διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου. Ήταν νεκρός, με μία μαχαιριά στην καρδιά. Νωρίτερα ο ναυτικός είχε επισκεφτεί πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός και άφησε το αυτοκίνητό του για επισκευή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 45χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του πρατηρίου πως θα επέστρεφε πεζός στο σπίτι του. Λίγα λεπτά αργότερα όμως περαστικοί τον είδαν να διαπληκτίζεται με άγνωστο σε μία πλατεία, κοντά στην οποία βρέθηκε στη συνέχεια νεκρός.

Ωστόσο η αφορμή, δεν έγινε γνωστή.

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε κέντρο υγείας

«Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, είναι ομοφυλοφιλική» (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις