ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για τις Τοπικές Οργανώσεις (pics)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για τις Τοπικές Οργανώσεις (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άνοιξαν από το πρωί της Κυριακής 24/6 οι κάλπες για τις εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματείων των Τοπικών Οργανώσεων του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες έντονη ήταν η προσέλευση των ψηφοφόρων κατά την διάρκεια όλης την ημέρας στις κάλπες που έχουν στηθεί στις τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, και οι οποίες θα είναι ανοιχτές […]

24.06.2018 | 17:22

Άνοιξαν από το πρωί της Κυριακής 24/6 οι κάλπες για τις εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικών Γραμματείων των Τοπικών Οργανώσεων του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έντονη ήταν η προσέλευση των ψηφοφόρων κατά την διάρκεια όλης την ημέρας στις κάλπες που έχουν στηθεί στις τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, και οι οποίες θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 20:00.

ΚΙΝΑΛ: «Είμαστε ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω»

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ψήφισε στο Λαύριο, στις εκλογές για την ανάδειξη των Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν τα υφιστάμενα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη στα πλαίσια της εκλογικής διαδικασίας.

ΚΙΝΑΛ: Ποιοι «μπαίνουν» στα ψηφοδέλτια των εκλογών

 
Exit mobile version